’T WINKELTJE

U kunt bij ons terecht voor alle zelfzorgmiddelen en oliën, o.a. voor massage en inwrijvingen.
Verder een ruim aanbod aan antroposofische lectuur, kunst- en kinderkaarten, seizoenstafelfiguren, Waldorfpoppen, knutselmaterialen, kleine cadeauartikelen en wollen/ zijden baby- en kinderbasiskleding.

Door het versoepelen van het Coronabeleid is het vanaf 3 maart mogelijk om op afspraak de winkel op maandag- en dinsdagochtend te bezoeken of om bestellingen af te halen.

Bestellen en aanmelden voor een bezoek aan de winkel doet u via [email protected].

Zodra de winkels weer open mogen, zal ook ’t Winkeltje weer open zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00. In de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Boekrecensie

‘Laat mij het levenswater zoeken. Verhalen voor Pasen, Pinksteren en Sint-Jan’ van Ineke Verschuren is een prachtige klassieker die relevant blijft. De verhalen en sprookjes in deze bundel passen bij de christelijke feesten die we in het voorjaar vieren – Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. De motieven in deze verhalen belichten bepaalde facetten uit deze feesten. Het sprookje ‘Van de wachtelboom’ bijvoorbeeld verhaalt voor jonge kinderen het opstandingsmotief en past zodoende bij Pasen. Stuk voor stuk mooie verhalen, die ook volwassenen iets te bieden hebben. Handig: de leeftijdsindicatie per verhaal in de inleiding. Geschikt voor 5 – 14 jaar en ouder.

Marleen Evers