Antrocafé

In ons archief vindt je de onderwerpen van onze eerdere bijeenkomsten.

Van informatie naar communie

Antrocafé maandag 1 juli van 10.30 – 12.00 uur. Inloop vanaf 10.15 uur.

Onze tijd wordt ook wel het informatie tijdperk genoemd. Informatie zijn echter alléén die gegevens die waarde en betekenis hebben voor de ontvanger. Veel van wat informatie wordt genoemd is dus niet meer dan een verzameling uitspraken. In ons gesprek gaan we onderzoeken hoe we van uitspraak naar betekenisvolle informatie naar weten naar kennen en kunnen naar communie en ontmoeting kunnen komen. Welke uitspraken nodigen uit tot ontmoeting?

Escher – Tekenende handen – 1948

Je bent op maandagochtend 1 juli 2024 om 10.30 uur van harte welkom om gratis deel te nemen aan het gesprek. De koffie en thee staan vanaf 10.15 uur (inloop) voor je klaar in het Antrocafé in de zaal van het Van Dam Huis Prinsen Bolwerk 3b – Haarlem.


Het Antrocafé is voor verdiepende gesprekken over een wisselend onderwerp voor iedereen die graag andere mensen wil ontmoeten die ook iets met antroposofie hebben. Onder het genot van een kopje thee of koffie.

Verzorgd door
Izabella Lediakova en Jan Verhoeven.

Waar en wanneer?
Meestal elke eerste maandag van de maand van 10.30 – 12:00 uur in het Van Dam Huis, Prinsen Bolwerk 3B, Haarlem.
Kijk op de website voor actuele data in de vakantie- en zomerperiode.

Toegang
De toegang is vrij. Inloop vanaf 10.15 uur.

Aanmelden en info
Graag, maar niet verplicht, jezelf aanmelden via het contactformulier zodat we jou kunnen informeren als het nodig is. Ook voor info kun je het contactformulier gebruiken.