Regels voor deelname aan activiteiten

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats in het Van Dam Huis – Prinsen Bolwerk 3b – Haarlem tenzij anders aangegeven. Download de parkeer flyer voor de parkeermogelijkheden in de buurt van het Van Dam Huis.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is vereist en doe je door een e-mailbericht te sturen naar het e-mailadres dat op de website staat bij de betreffende activiteit. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden is niet vrijblijvend. Het houdt een verplichting tot deelname in. Op basis van het aantal aanmeldingen wordt door de cursusgever bepaald of een cursus wel of niet doorgaat.

Mochten er meer aanmeldingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen dan kun je desgewenst op de wachtlijst gezet worden. Mogelijk meldt zich nog iemand af.

Afmelden

Mocht je na aanmelden om een of andere reden toch niet kunnen, meld je dan af door een e-mailbericht te sturen naar hetzelfde e-mailadres waar je hebt aangemeld.

Betalen

Betalen gaat altijd online en digitaal na een betaalverzoek. Contant betalen is niet mogelijk tenzij anders aangegeven. Een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een betaalverzoek per e-mail waarmee je online via de website en iDEAL kunt betalen of desgewenst ook handmatig kunt overmaken.

Je kunt alleen deelnemen als je betaling 1 dag voor aanvang van de activiteit is ontvangen.

Teruggave van betaling

Teruggave van een betaling vindt alleen plaats als een activiteit deels of in zijn geheel niet doorgaat of als je in het geval van een of meer gewijzigde data bent verhinderd.

In geval van teruggave is de hoogte daarvan afhankelijk van het aantal betreffende bijeenkomsten.

Als je zelf afmeld en/of niet komt dan vind er geen teruggave plaats.

Thuisblijven bij klachten

Meld je af en blijf thuis als je klachten hebt waarbij je andere mensen kunt besmetten. Bij klachten die horen bij corona of griep en ook bij een milde verkoudheid, zoals een loopneus, keelpijn of hoesten.