’t Winkeltje

U kunt bij ons terecht voor alle zelfzorgmiddelen en oliën, o.a. voor massage en inwrijvingen.
Verder een ruim aanbod aan antroposofische lectuur, kunst- en kinderkaarten, seizoenstafelfiguren, Waldorfpoppen, knutselmaterialen, kleine cadeauartikelen en wollen/ zijden baby- en kinderbasiskleding.

Vanwege het Coronabeleid is ’t Winkeltje helaas gesloten, maar zodra de winkels weer open mogen, zullen ook wij weer open zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 (!) uur. In de schoolvakanties zijn wij gesloten.

Nieuw in de winkel:

LENTEFEEST: VERHALEN, LIEDJES, KNUTSELS EN RECEPTEN van Diana Monson en Maren Briswalter is een heerlijk boek voor het seizoen met mooie, zachte potloodtekeningen en verhalen vol diepere lagen. Voor kinderen in de leeftijd 6-12, maar de knutsels e.d. zijn ook geschikt voor jongere kinderen.

Ook is dit een heel fijn boek voor ouders die de behoefte hebben de jaarfeesten te vieren vanuit een niet-kerkelijkoogpunt. LENTEFEEST geeft op een toegankelijke manier meer informatie over hoe het Paasfeest oorspronkelijk is ontstaan, met veel oog voor alle natuursymboliek. In de verhalen over Sonja en haar oma Alwine vinden we nieuwe manieren om in lijn met de natuur en de oude oerbeelden (Ostara) de lente te vieren.

Marleen Evers

Verder nieuw in de winkel:

* plantaardige waterverf dozen, ideaal voor kinderen en ook om kleine houten voorwerpen zoals onze kegelpopjes, mee te beschilderen.

* nieuwe kinderboeken en antroposofische lectuur. 

* rubberen badeendjes en rubberen bijtringen.

* en is de onderkleding voor baby/ kinderen aangevuld waardoor alle maten weer beschikbaar zijn.