Stilte en verbinding

donderdag 10 februari 2022, 20:00 - 21:30 en op 17 en 24 februari


Door de tijden heen hebben mensen in alle culturen verbinding gezocht met de geestelijke werkelijkheid via de stilte. Stilte schept een ruimte waarin verbinding kan ontstaan.

In deze cursus gaan we samen de stilte onderzoeken in haar rijke werkzaamheid op alle facetten van ons leven en samenleven.

Door
Jan Verhoeven

Jan Verhoeven is vanaf 1986 actief binnen de antroposofische vereniging in een groot aantal groepen die gericht zijn op antroposofie toegankelijk maken voor een breed publiek en gaf, alleen en samen met anderen, cursussen over de weekspreuken, meditatie, leven met karma, wegen naar verbinding en ontmoeting als sacrament.

Hij schreef o.a. de volgende boeken: Stromend water over mystieke ervaringen, Het sacrament van de ontmoeting over de ontmoeting als religieuze ervaring en Het mysterie van de jaargetijden over de weekspreuken van Rudolf Steiner.
In voorbereiding zijn Stilte is verbinding over de betekenis van stilte voor het laten ontstaan van wezenlijke verbindingen en Wuivend gras over eenvoudig leven in een complexe samenleving.

Kosten
€45

Aantal deelnemers:
Minimaal 6 en maximaal 12

Aanmelden
Bij Jan Verhoeven, [email protected]

Betalen
Nadat u zich heeft opgegeven ontvangt u 1 week voor de start van de activiteit een betaalverzoek per e-mail.
Dit betaalverzoek bevat een link waarmee u online via iDEAL kunt betalen en ook instructies om het bedrag eventueel handmatig over te maken.


Online betalen via iDEAL. Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.


Totaal: € -