’t Winkeltje

U kunt bij ons terecht voor alle zelfzorgmiddelen en oliën, o.a. voor massage en inwrijvingen.
Verder een ruim aanbod aan antroposofische lectuur, kunst- en kinderkaarten, seizoenstafelfiguren, Waldorfpoppen, knutselmaterialen, kleine cadeauartikelen en wollen/ zijden babybasiskleding.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 en in de schoolvakanties gesloten.


Kledinglijn
Wij gaan ons meer richten op te kleinere maten (t/m 116), daarom nu uitverkoop van T-shirts met korte en lange mouw in de maten 128/ 140/ 152.

Gezichtspunten
Wij hebben alle Gezichtspunten op voorraad, of bestellen ze bij als het hard gaat en ze zijn leuk geprijsd (€3 en €5 voor dikke nummers). Onlangs zijn er weer drie brochures uitgekomen ‘Autisme vraagt meer bewustzijn’, ‘Opvoeden in menskundig perspectief’ en Puberen om mens te worden door Jeanne Meijs.
We weten allemaal wel wat puberen is. De meeste volwassenen hebben het zelf immers meegemaakt. Toch is het anders wanneer we in de rol van ouder of opvoeder geconfronteerd worden met het gedrag van een puber. Dan blijkt vaak dat ons kind net anders reageert dan we hadden gedacht en weten we toch niet goed hoe we daarop moeten reageren.

In deze brochure neemt Jeanne Meijs ons mee in de wereld van pubers, op grond van haar jarenlange ervaring. Door haar benadering kunnen we onderscheid maken en zijn we veel beter in staat om te reageren. Dat zal zeker de verhouding tussen de pubers en ons als opvoeders verbeteren.

Belangrijk en interessant voor ouders en iedereen die met opgroeiende kinderen te maken heeft.

Andere brochures die in dit verband interessant kunnen zijn:

  • Nummer 16 Biografie en ziekte
  • Nummer 36 Sociale Gezondheidszorg
  • Nummer 31 Praktische oefeningen voor een innerlijke ontwikkeling
  • Nummer 72 Opvoeden in menskundig perspectief

Afgeprijsd
Prachtige waterverf uit plantaardige grondstoffen met sterk geconcentreerde plantenextracten, voedselkleuren en levensmiddelenadditieven. Door water toe te voegen ontvouwen de kleuren hun volle kleur en helderheid. Nu voor €17,50.

Poppencursus
Op maandag 4 oktober start de poppencursus voor het maken van een eigen zonnekindpop.
Data : maandagen 4, 11, 25 oktober en 1 en 8 november
Tijd: van 9.30 uur tot 12.30 uur
Plaats: grote zaal in het Van Dam Huis
Voor inlichtingen en aanmelden: [email protected]

Creatieve jaartafelochtenden
Vier maal per jaar organiseren wij een creatieve ochtend in de zaal van het Van Dam Huis waarin we iets maken voor de jaartafel, samenhangend met het seizoen. In november gaan we een herfstknutsel maken.
Datum: woensdag 24 november
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Kosten: € 15, – incl. materialen, koffie, thee en iets lekkers.
Door: Irena Beemsterboer en Aggie Adema
Opgave: [email protected]