’t Winkeltje

U kunt bij ons terecht voor alle zelfzorgmiddelen en oliën, o.a. voor massage en inwrijvingen. Verder is er een ruim aanbod aan antroposofische lectuur, kunst- en kinderkaarten, seizoenstafelfiguren, Waldorfpoppen, knutselmaterialen, kleine cadeauartikelen en wollen/ zijden baby- en kinderbasiskleding.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur (uitgezonderd de schoolvakanties).

Kaartencollectie
Bij ons kunt u kiezen uit een grote kaartencollectie, zoals kinder-, seizoens-, kunst-, natuur-, geboorte- en sprookjeskaarten alsook luxe dubbele kaarten. Een kaartje om te versturen, op de seizoenstafel neer te zetten, in een lijstje te plaatsen….
De kaartencollectie wordt ingekocht door Irena Beemsterboer, een ware passie van haar en dat straalt de prachtige collectie ook uit.
Daarnaast verkopen wij ook grote afbeeldingen voor bijvoorbeeld in de kinderkamer alsook reproducties.

Creatieve jaartafelochtenden
Vier maal per jaar organiseren wij een creatieve ochtend in de zaal van het Van Dam Huis waarin we iets maken voor de jaartafel, samenhangend met het seizoen. Op 30 juni een zomerknutsel.
Data: woensdag 30 juni
Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
Kosten: € 15, –  per ochtend, incl. materialen, koffie, thee en iets lekkers.
Door: Irena Beemsterboer en Aggie Adema
Opgave: [email protected]

Poppencursus
U kunt zich opgeven voor het maken van een zonnekindpop. Bij voldoende belangstelling zal er op woensdagochtenden een cursus van start gaan. Voor inlichtingen en aanmelden: [email protected]