Nieuws uit ’t Winkeltje

In de winkel zijn nu de mooiste gebreide dieren te koop, handgemaakt door Aggie Adema. Voor op de jaartafel of als knuffel, van heel klein tot groot in alle formaten. De collectie bestaat nu uit schaapjes, konijntjes, varkentjes en ezeltjes….  En daarnaast breit zij ook de liefste kabouters. Speciaal voor Pasen heeft Aggie ook paashaasjes en kuikentjes voor een middelgroot ei gebreid.

Kom jij ze bewonderen en gebruiken voor je jaartafel of paastafel?

Voor Pasen hebben we ook waskaarsjes in de vorm van een ei én een prachtig versierde grote paaseikaars te koop in de winkel.
Daarnaast zijn natuurlijk de mooie paas- en lentekaarten ook heel leuk voor op de jaartafel, om te versturen of om gewoon neer te zetten. En de lentepopjes van Ambrosius voor op de jaar- of paastafel lachen je toe met hun vrolijke lentebloempjes.

Nu de zon weer meer naar binnen schijnt, komen onze mooie Swarovski kristallen weer helemaal tot hun recht voor het raam. Ze schitteren en glanzen prachtig en verstrooien het licht in alle kleuren van de regenboog. De kristallen zijn in diverse groottes en vormen verkrijgbaar.