UITNODIGING

Beste vrienden van het Van Dam Huis en leden van de antroposofische vereniging Haarlem.

De Vriendenstichting van het Antroposofisch centrum Haarlem probeert elk jaar een mooi plan in en rond het Van dam Huis te verwezenlijken. Zo hebben we een piano voor in de zaal aangekocht, meegeholpen een daktuin te realiseren en minder romantisch, we hebben bijgedragen aan de tochtdeur bij de entree. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door uw royale giften, waarvoor onze hartelijke dank. 

Dit jaar willen wij met uw financiële steun helpen bij de verzorging, de snoei en het weer gezond maken van de twee monumentale beuken die voor het Van Dam Huis staan. 
De twee beuken zijn inmiddels gesnoeid en reeds eenmaal met injecties behandeld tegen hun ziekte. Zo hopen wij dat we allen, ook in de toekomst, van deze prachtige beuken kunnen blijven genieten.
Er was een aanzienlijk bedrag nodig voor het onderhoud en de ziektebestrijding. 
Wij, het bestuur De Vriendenstichting, hebben een bijzondere middag in gedachte waarmee we het benodigde geld, samen met u, bijeen hopen te brengen. 

U bent van harte uitgenodigd.

Zondagmiddag 9 juni is er een feestelijke middag
in het Van Dam Huis

Aanvang 13.30 uur

Kosten € 30,- per persoon te betalen bij de entree. (Contant of QR Code) of via de Triodosbank NL43 TRIO 0198 0161 31 t.n.v. Vriendenstichting A. C. Haarlem

* U wordt onthaald met muziek door het Poorters Octet
* Wolter Bos, zal ons inspirerend vertellen over het wezen van de Beuk. (Wolter is bioloog -fenomenoloog)
* Pauze, natuurlijk is er dan koffie en thee met iets lekkers
* Tot slot sluiten we de middag af met muziek door het Poorters Octet

Om enig zicht te krijgen op het aantal bezoekers is het voor de organisatie prettig als u zich, wanneer u wilt komen, voor juni opgeeft bij Veronica Reyns.                                   
[email protected]  of 06 51 06 39 94

Tot ziens en vriendelijke groet,

Veronica Reyns
Bob van der Ploeg
Nienke Huizenga