Keerkring nieuws

  • nog sneeuwt het winterse gedachten haalt felle hagel venijnig zijn gram maar verdrinkt in de milde regen wij schaatsen op het ijs dat niet kwam ik zie lente in je ogen kleuren als je zacht ontluikend lacht de zon klimt … Lees verder → The post Winterse gedachten appeared first on Keerkring.
  • Zoals al vaker gemeld; de Keerkring heeft nieuwe bestuursleden nodig. In november 2023 is er op de algemene ledenvergadering besloten om nog eenmaal te proberen bestuursleden te vinden door mensen persoonlijk te benaderen. Het zijn geen moeilijke en ingewikkelde functies … Lees verder → The post Nieuws van De Keerkring appeared first on Keerkring.
  • Voor u en door u. Solidair met uw medemens Het Solidariteitsfonds is een onderdeel van de Patiëntenvereniging De Keerkring. Wij zijn een fonds dat jaren geleden in het leven is geroepen, toen bleek dat sommige antroposofische therapieën niet of niet … Lees verder → The post Solidariteitsfonds appeared first on Keerkring.
  • We zijn heel erg blij te kunnen melden dat het solidariteitsfonds een nieuwe penningmeester heeft. Hierbij wil ik mij graag voorstellen als nieuwe penningmeester van Stichting Het Solidariteitsfonds van de Keerkring. Ik ben Marcel Bijkersma, 51 jaar, getrouwd, vader van … Lees verder → The post Nieuwe penningmeester solidariteitsfonds appeared first on Keerkring.
  • Het solidariteitsfonds is druk bezig de ANBI status te verkrijgen wat niet zo eenvoudig verloopt. Solidariteitsfonds voor u en door u. Solidair met uw medemens Het Solidariteitsfonds is jaren geleden in het leven geroepen, toen bleek dat sommige antroposofische therapieën … Lees verder → The post Berichten vanuit het bestuur appeared first on Keerkring.