Vrijheid – wat betekent dit eigenlijk

donderdag 19 oktober 2023, 19:30 - 21:30


Wat is vrijheid?  Wat bedoelen we eigenlijk als we dit begrip gebruiken? Vrij zijn van de ander, vrijheid t.o.v. aspecten van jezelf? Hoe kom je tot vrijheid? Wat hebben we daarvoor nodig? We hebben tijdens de corona-maatregelen 2,5 jaar heel wat vrijheid-beperkende maatregelen ervaren ten behoeve van onze veiligheid. Hoe verhoudt zich vrijheid dus t.o.v. veiligheid? Kunnen we een ideale samenleving louter vanuit vrijheid opbouwen? Of op welk gebied van de samenleving is vrijheid van belang?

Na een inleiding is er veel ruimte voor gesprek. Er zal gewerkt worden via een socratische gespreksmethode. Deze methode draagt bij aan een atmosfeer, waarin wij op een voedende wijze met elkaar in gesprek kunnen gaan. Zodat wij elkaar kunnen horen en verstaan.

Door
Floortje Gerrits

Floortje Gerrits heeft dramatherapie en pedagogiek gestudeerd en is werkzaam als speltherapeute. Verder studeert zij homeopathie en antroposofie.

Kosten
€15

Aantal deelnemers
Minimaal 10

Aanmelden
U meldt zich aan door te betalen met iDEAL via het onderstaande formulier. Na betaling ontvangt u een e-mail met daarin de bevestiging van uw betaling. Door te betalen stemt u in met de regels voor deelname aan activiteiten.


Online betalen via iDEAL. Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.


Totaal: € -


Vragen of afmelden
Gebruik het contactformulier voor activiteiten.