Schildercursus met Frederiek Nelissen

donderdag 22 september 2022, 13:30 - 16:30 en op 6 en 20 oktober en 3 en 17 november/ VOL


Kleuren spreken een taal

Welke tere, maar wel belangrijke verbindingsdraden bestaan er tussen de wereld, te beleven in de gang van de natuur, en jezelf? We gaan dit schilderend onderzoeken in kleur, beweging en compositie. Geïnspireerd door de kleuren drieklank van de maanden gaan we hiermee aan de slag. We kunnen hiermee de verbinding tussen onze binnen- en buitenwereld beleven en versterken.

We werken met verschillende materialen zoals, aquarel, acryl of pigmenten van een goede kwaliteit zodat de kleuren tot hun recht kunnen komen.

Door
Frederiek Nelissen

Sinds 1985 ben ik actief als beeldend kunstenaar en heb verschillende kunstopleidingen gehad waaronder de kunstacademie in Den Bosch (1983) en de Ruud Wackers academie in Amsterdam (1996). 

Ik ben gefascineerd door gelaagdheid en transparantie. De gelaagdheid geeft me het gevoel alsof ik in mijn schilderijen kan reizen door de ontstane beweging en diepte.

 Ik zoek naar beweging en dynamiek in kleur en vorm.

Mijn inspiratiebron is de wereld van de processen, ontwikkeling en metamorfose. Uiterlijke vorm wordt innerlijke beweging.

https://www.frederieknelissen.nl/

Kosten
€150 inclusief materialen

Aantal deelnemers:
Minimaal 7 en maximaal 12

Aanmelden


    Zie regels voor activiteiten

    Betalen
    Na verzending van uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u direct via iDEAL kunt betalen. Uw aanmelding is pas geldig na ontvangst van uw betaling.


    Online betalen via iDEAL. Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.


    Totaal: € -