Afgelast: Omgevingsgerichte zintuigen

zaterdag 6 maart 2021, 10:00 - 11:30 en 20 maart en 10 en 24 april 2021 van 10.00 - 11.30 uur


Gedurende 4 zaterdagochtenden gaan we aan de slag met de omgevingsgerichte zintuigen zoals Rudolf Steiner deze zo mooi heeft beschreven: de reukzin, de smaakzin, de kleurzin en de warmtezin. We zullen deze zintuigen onderzoeken door middel van kunstzinnige en ervaringsgerichte oefeningen.

Dankzij deze zintuigen kunnen we ons openstellen voor de omgeving en vooral wat de ontluikende lente ons te bieden heeft zodat we ons eraan kunnen opladen na de lange wintertijd. Ook figuurlijk gezien bieden deze zintuigen ons heel veel! Zo biedt de warmtezin ons het vermogen om ergens warm voor te lopen en geeft de reukzin ons de mogelijkheid om ergens een neus voor te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in!

De cursus is er voor ieder die de zintuigen bewuster wil gaan inzetten voor zichzelf en/of in het werk. Tevens is het een mooie ervaringsgerichte nascholing voor kunstzinnig therapeuten (accreditatiepunten bij de NVKToag zijn aangevraagd). De cursus sluit naadloos aan op de eerder gegeven cursus van ‘de lichaamsgerichte zintuigen’ maar kan ook prima los daarvan gevolgd worden.

Door
Afke Roggeveen

Afke Roggeveen is kunstzinnige therapeut, beeldend vormgever en kunstdocent.
Zij volgde haar opleiding in Hogeschool Leiden waar zij ook lesgaf. De afgelopen 4 jaar was zij werkzaam in de Borgstichting, waar zij zich verder ontwikkelde in lichaamsgerichte kunstzinnige therapie en trauma sensitieve ondersteuning. Recent stapte zij over naar Care to Change in Haarlem, waar zij als kunstzinnig therapeute werkzaam is.
https://afkeroggeveen.nl

Kosten
€60 voor de hele cursus

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Aanmelden
Bij Afke Roggeveen, [email protected]

Betalen
Nadat u zich heeft opgegeven ontvangt u 1 week voor de start van de activiteit een betaalverzoek per e-mail.
Dit betaalverzoek bevat een link waarmee u online via iDEAL kunt betalen en ook instructies om het bedrag eventueel handmatig over te maken.

Online betalen via iDEAL
Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.Totaal: € -