Kunstzinnige cursus met zintuigen als uitgangspunt

donderdag 17 september 2020, 20:00 - 21:30 en 24 september en 1 en 8 oktober


Kunstzinnige ervaring niet vereist

Tijdens deze kunstzinnige cursus gaan we samen op ontdekkingsreis door het rijk van de zintuigen zoals die zijn beschreven door Rudolf Steiner. En nee, hij heeft er geen 5 maar wel 12 benoemd! Wij richten ons in deze 4 bijeenkomsten op de meest fysiek georiënteerde zintuigen:  de tastzin, de levenszin, de zelf-bewegingszin en de evenwichtszin.

De tastzin die kennen we allemaal wel. 

De levenszin, het zintuig dat ons signalen geeft over onze gezondheid vinden we al lastiger om te verstaan, laat staan dat we er goed naar luisteren/handelen. 

Wat de zelf-bewegingszin en de evenwichtszin betekenen, wat ze ons bieden en hoe we er kunstzinnig mee kunnen werken, dat komt allemaal uitgebreid aan bod deze cursus. Nieuwsgierig? En zin om kunstzinnig hiermee aan de slag te gaan? Voel je van harte welkom! 

De kunstzinnige oefeningen zijn veelal lichaamsgericht waarbij niet het resultaat maar de beleving centraal staat van wat we al werkend met onder andere klei, zand en krijt tegenkomen.

Bij genoeg animo zullen in de toekomst wellicht 1 of 2 vervolgcursussen van de zintuigen volgen, zodat alle 12 de zintuigen uiteindelijk de revue passeren. 

Graag tot ziens in September! 

Door
Afke Roggeveen, www.afkeroggeveen.nl

Kosten
€68 in totaal (inclusief €8 materiaalkosten)

Deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Aanmelden
Bij Afke Roggeveen, [email protected] 

Betalen
Nadat u zich heeft opgegeven ontvangt u 1 week voor de start van de activiteit een betaalverzoek per e-mail.
Dit betaalverzoek bevat een link waarmee u online via iDEAL kunt betalen en ook instructies om het bedrag eventueel handmatig over te maken.

Online betalen via iDEAL
Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.Totaal: € -