Initiatiefkunde, voor iedereen belangrijk

maandag 24 oktober 2022, 20:00 - 21:30


Wanneer we als kind geboren worden hebben we een vanzelfsprekende levenszin. Wanneer we ouder worden verdwijnt die vanzelfsprekendheid en komen we steeds meer terecht in levensvragen, waar we antwoorden op zoeken. Een deel van die antwoorden is te vinden door een mensenleven als een initiatief te zien. Vanuit een geestelijke realiteit komen we als mens op aarde om daar iets te volbrengen wat voor onszelf en voor de wereld belangrijk is.

Als kind nemen we vooral de wilskracht daartoe mee en als volwassene kunnen we ons bewustzijn ontwikkelen en inzetten. Door bewustzijn te ontwikkelen van de verschillende ontwikkelingsstappen die doorlopen worden kunnen we meer grip op ons leven krijgen.

Initiatiefkunde gaat niet over kennis maar over het bewustzijn van het ontwikkelingsproces dat we als mens ondergaan.

Door
Jan Saal

Ik ben 74 jaar oud, gehuwd en heb drie volwassen kinderen en 7 kleinkinderen. Ik ben opgeleid in bedrijfskunde en heb meegewerkt aan de oprichting van de Triodosbank. Door bijscholing in economie en zelfstudie ben ik op het spoor gekomen van fundamentele inzichten over biografie, gemeenschapsvorming en initiatiefkunde. Meer informatie is te vinden op www.jansaal.nl

Kosten
€ 15,00

Aantal deelnemers:
Minimaal 17 en maximaal 40.

Aanmelden


    Zie regels voor activiteiten


    Betalen
    Na verzending van uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u direct via iDEAL kunt betalen. Uw aanmelding is pas geldig na ontvangst van uw betaling.


    Online betalen via iDEAL. Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.


    Totaal: € -