Workshop: Het tekenen van de Filosofie van de Vrijheid 

maandag 14 november 2022, 20:00 - 21:30


De filosofie van de vrijheid is een basisboek van Rudolf Steiner: een sleutel tot het waarnemen van de wereld van de geest. 

“Denken is het aangrijpingspunt. Ook het voelen kan pas door ons denken begrepen worden. Elk individu kan zelf de schepper en de schouwer van zijn gedachten zijn. Hierin toont zich de grootsheid van de mens” zegt  R. Steiner.

Voor de één een levensboek, voor de ander een moeilijk of te moeilijk boek.

Wim Wolbrink heeft zich vele jaren hierin verdiept en heeft het zich zo eigen gemaakt, dat hij, ook dankzij zijn verteltalent, de inhoud van het boek tot leven kan brengen.

In zijn laatste cursus gaat hij zelf zover dat de inhoud via artistieke wegen gezocht kunnen worden.

Dat was 100 jaar geleden een wens van Rudolf Steiner maar het  was voor de mens van toen nog niet mogelijk.

Wim Wolbrink (1965) is verteller, verteldocent, verteltrainer, oprichter van de Nationale Vertelschool en menskundig adviseur. Verder is Wim Wolbrink organisator van symposia en festivals waarin het vertellen centraal staat. Zijn opleiding tot verhalenverteller heeft Wim Wolbrink gevolgd aan het gerenommeerde Emerson College in East Sussex, Engeland. Met een verhaal, legende, mythe, sprookje of sage opent Wim Wolbrink de innerlijke wereld van de luisteraar. Ieder mens heeft de gave om met zijn zogenoemde ‘derde oog’ een innerlijke voorstelling te scheppen. Via die weg kan een mens beginnen door te dringen in de diepte van de Filosofie van de Vrijheid. 

Kosten
€15

Aantal deelnemers:
Minimaal 8 en maximaal 32

Aanmelden


    Zie regels voor activiteiten

    Betalen
    Na verzending van uw aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin een link waarmee u direct via iDEAL kunt betalen. Uw aanmelding is pas geldig na ontvangst van uw betaling.


    Online betalen via iDEAL. Wij maken gebruik van het betalingsplatform Mollie.


    Totaal: € -